Угледни час
четвртак, 27 новембар 2014 12:28
У одељењу VIII2 одржан је угледни час "Реклама и визуелно споразумевање“ као корелација између српског језика и ликовне културе. Ученици су анализирали омиљене рекламе, глумили, истичући сврху, шаренило и допадљивост реклама, али и њихове негативне одлике. Најлепши део часа за ученике и госте био је рад у групама. Ученици су се такмичили у осмишљавању оригиналне рекламе ( маскоте, цртежа, слогана) за Светско првенство у фудбалу, за сиромашну децу, туристичку агенцију и новогодишњу модну колекцију познате креаторке. Уживање је било гледати ученике како надахнуто и маштовито приступају задацима. Њихове идеје и њихово залагање обећавају.
 

 
Награђени наставници
петак, 14 јун 2013 20:45
 
Power point рад "Акузатив ( уз помоћ Сунђер Боба)" наше наставнице Ане Станковић уз помоћ професора Бобана Прокића од 322 рада из целе Србије упао је у 184 најбољих! Сада се налази у бази знања и могу га користити наставници широм Србије.
Ради се о угледном часу српског језика у 5.разреду , наставна јединица акузатив, који је одржан на интерактивној табли уз помоћ цртаног филма "Сунђер Боб Коцкалоне" и образовне игре пантомиме.
Списак свих радова који су ушли у базу знања као и сам рад можете погледати и на www.kreativnaskola.rs.        
 
 


ШКОЛСКА ДОКУМЕНТА

 skolska dokumenta
 
Идите ОВДЕ за све документе.

ДУАЛНО ОБРАЗОВАЊЕ

dualno-baner

КОНТАКТ

 

 

kontakt
 

 

Телефон/факс: 016/3869-982

e-mail: osglozane@gmail.com

Више>>>

FACEBOOKПЧЕЛИЦЕ

 
pcelice

 

МАЛА МАТУРА

 

 

mala matura

СВЕТИ САВА

 
sveti-sava
 

Copyright © Основна школа "Свети Сава", Гложане. Дизајн и израда: Учасофт.