Мала матура 2016/2017. године
среда, 28 јун 2017 13:05
Наши мали матуранти ове године своје другарско вече прославили су 2.06.2017. год. у ресторану „Замак“. Као и сваке године, ученици су били посебно лепи, весели и разиграни. Одељењске старешине су им пожелеле много успеха на завршном испиту и упис у жељену школу, да буду вредни и надаље и да своје другаре из основне школе никад не забораве, посебно не своје прве љубави. Нека понесу најлепше успомене и стварају нове, вредне у другим школама и са новим друговима.

 
Мала матура 2014.
уторак, 10 јун 2014 11:52
За разлику од претходне две године када је другарско вече било организовано у школи, ове године ,у суботу 30.маја 2014. прослава је била у ресторану ``Бавка`` у Горњем Буниброду уз дозволу начелника Школске управе Лесковац.
Ученици су стигли у ресторан у 19 часова, када је и почела прослава.
У 22 часа поздравним говором су отворили своју свечаност. Директорки школе и разредним старешинама уручили су симболичне поклоне као знак захвалности.
Проглашени су вуковци и ђак генерације , а то је ове године Александра Петровић, ученица VIII1. Директорка школе Јасмина Ђокић пожелела је осмацима да успешно положе предстојећу малу матуру. Разредни старешина VIII 1 Марија Павловић пожелела је пуно успеха у животу и будућем занимању. Како је одељење VIII 2 имало троје рaзредних старешина током школовања, обратило су се сви. Најпре им је садашњи разредни Стојан Ковачевић пожелео пуно среће у животу. Некадашњи разредни, а садашњи пензионер Јован Ђорђевић пожелео је леп провод, а такође бивша разредна Ана Станковић поручила им је да у животу буду добри људи и да ће тако наставнике чинити поносним.
Око поноћи, ученици оба одељења пресекли су заједничку торту у облику књиге. Уз добру храну и феноменалну музику провод је био загарантован. Ђускање и коло и- време је пролетело.
Провод је трајао до 1 час после поноћи.
Са понеком сузом у оку растала се и ова генерација, али и са усхићењем, јер долази нова школа, ново друштво и нове победе.
 

 
« ПочетакПретходна12СледећаКрај »

Страна 1 од 2

ШКОЛСКА ДОКУМЕНТА

 skolska dokumenta
 
Идите ОВДЕ за све документе.

ДУАЛНО ОБРАЗОВАЊЕ

dualno-baner

КОНТАКТ

 

 

kontakt
 

 

Телефон/факс: 016/3869-982

e-mail: osglozane@gmail.com

Више>>>

FACEBOOKПЧЕЛИЦЕ

 
pcelice

 

МАЛА МАТУРА

 

 

mala matura

СВЕТИ САВА

 
sveti-sava
 

Copyright © Основна школа "Свети Сава", Гложане. Дизајн и израда: Учасофт.