Дан школе
среда, 08 фебруар 2017 15:56
Ове године прославили смо значајан јубилеј - 20 година од оснивања школе. Подсетили смо се како се вредно радило у прве две деценије, сетили се свих наставника који су допринели томе да ученици постижу запажене резултате и на најлепши начин промовишу школу. Верујемо да ће нам наредне године и јубилеји донети још више награда и радости од ученика јер ми постојимо ради њих.
 
Вуков дан
уторак, 15 новембар 2016 17:49
И ове школске године пригодним програмом обележили смо 8. новембар, Дан просветних радника, посвећен лику и делу Вука Стефановића Караџића. Хол школе улепшали су панои са ликовним и литерарним радовима а најлепше тренутке провели смо слушајући наше ученике како дивно певају и рецитују песме које је Вук Караџић некада забележио и сачувао од заборава, богате народном мудрошћу и непревазиђене по лепоти језичког израза. Овај дан не би био потпун без наше традиционалне ношње и фолклора. Крај програма био је у знаку игара које су извели чланови фолклорне секције.

 

 
Дан школе
четвртак, 04 фебруар 2016 19:32
Савиндан, уједно и Дан школе, затекао нас је ове школске године у добром расположењу, вредне и разигране. У друштву одабраних гостију, пензионисаних радника школе, родитеља, наставника, награђених ученика и осталих, пригодним програмом посветили смо овај дан лику  Светог Саве у духу наше историје и традиције.
Ми идемо Савиним стопама!
 
Вуков дан - 2015
понедељак, 23 новембар 2015 18:50
Дан просветних радника, 7. новембар, посвећен лику и делу Вука Стефановића Караџића, обележен је у школи програмом који су припремили чланови хорске, рецитаторске, драмске и фолклорне секције. Уз велику вољу, ентузијазам и раздраганост ученика, овај дан протекао је у дивном расположењу а томе су допринели и наши драги гости - будући прваци из предшколске установе у Гложану.
 
Песнички час
понедељак, 23 новембар 2015 18:47
 Поводом 23. песничког часа, у организацији Културног центра у Власотинцу, овогодишњи гости - песници: Душан Ђурђев, Тоде Николетић и Даворка Боснић-Ођила, посетили су и нашу школу. Сви су уживали у казивању духовитих и необичних стихова песника и у песми Ођиле. Хвала поштованим гостима у нади да ћемо се ускоро опет дружити.
 
« ПочетакПретходна123СледећаКрај »

Страна 1 од 3

ШКОЛСКА ДОКУМЕНТА

 skolska dokumenta
 
Идите ОВДЕ за све документе.

ДУАЛНО ОБРАЗОВАЊЕ

dualno-baner

КОНТАКТ

 

 

kontakt
 

 

Телефон/факс: 016/3869-982

e-mail: osglozane@gmail.com

Више>>>

FACEBOOKПЧЕЛИЦЕ

 
pcelice

 

МАЛА МАТУРА

 

 

mala matura

СВЕТИ САВА

 
sveti-sava
 

Copyright © Основна школа "Свети Сава", Гложане. Дизајн и израда: Учасофт.