Етно фестивал "Деца певају"
петак, 15 мај 2015 11:10
У Дому културе у Грделици одржан је 7. Етно фестивал "Деца певају". О победницима међу ученицима из двадесетак школа одлучивао је трочлани жири који су чинили професори Музичке школе у Лесковцу. Ученица одељења VI1, Анђела Пешић освојила је треће место са песмом "Божурове сади". Сви јој честитамо на успеху и подржавамо је у жељи да пева изворне народне песме.
 
Треће место на литерарном конкурсу "Здрава храна – здрава породица"
понедељак, 17 новембар 2014 08:25
Поводом светског дана хране, 16.10.2014. године, у Заводу за јавно здравље у Лесковцу одржана је манифестација на којој су уручене дипломе и књиге ученицима Јабланичког округа за најбоље радове, међу којима је била и ученица наше школе Ивана Јовановић из одељења VI2. Од 280 литерарних радова, стручни жири је нашој Ивани доделио трећу награду за рад на тему "Здрава храна – здрава породица“.
Ивана је показала да су она и њени вршњаци свесни значаја правилне исхране, зато нека ово буде подстрек и једна у низу награда за нашу вредну ученицу.
 

 
Треће место на литерарном конкурсу "Здрав осмех – леп осмех"
понедељак, 16 јун 2014 19:53

Далиборка Пешић, ученица одељења V2, освојила је трећу награду у категорији ученика V - VIII разреда на литерарном конкурсу "Здрав осмех – леп осмех“, који је расписао Завод за јавно здравље у Лесковцу поводом Недеље здравља уста и зуба. На наградном конкурсу учествовало је 18 основних школа са Јабланичког округа, са 40 литерарних радова. Свечана додела диплома одржана је 29. маја 2014. у просторијама Завода за јавно здравље у Лесковцу. Далиборки желимо пуно надахнућа и успеха убудуће.

 


 
Друго место на литерарном конкурсу „Каквог наставника желим“
субота, 07 децембар 2013 17:34

 

Милица Митић и Наталија Јовић, обе ученице одељења VI2 наше школе освојиле су другу награду на литерарном конкурсу Каквог наставника желимкоји је расписао Центар за стручно усавршавање у образовању у Лесковцу, поводом 3. рођендана Центра. Додела награда била је 5. децембра у 12 часова у просторијама Центра. Том приликом изложени су и ликовни радови са истоименог конкурса. Пристигло је 112 литерарних радова у категорији од I до VIII разреда. Прва 3 места читала су своје радове пред публиком. Миличина и Наталијина заједничка песма награђена је дипломама и пригодним поклонима. Том приликом и школа је добила захвалницу за учешће.

 

Прочитајте песму

 


 
Школска 2013/2014. почела је одлично што се литерарних конкурса тиче!
субота, 12 октобар 2013 07:09
pobednica literarnon konkursa zzzjСара Станковић, ученица VI2 наше школе, освојила је прву награду на литерарном конкурсу ``Подршка дојењу-подршка мајкама које доје`` који је расписао Завод за јавно здравље у Лесковцу поводом националне недеље дојења. Њена песма на поменуту тему најбоља је у категорији ученика од V до VIII разреда. Награђена је књигом и дипломом. Свечана додела награда била је у просторијама Завода у Лесковцу у петак, 4.10.2013.у 12 часова на завршној манифестацији која има за циљ да промовише дојење. На конкурсу је учествовало 17 основних школа, 3 предшколске установе из 3 општине Јабланичког округа. Најбољи радови шаљу се у Београд где ће учествовати на истоименом републичком конкурсу.  
 
Списак награђених ученика:
V-VIII разред
I награда - Сара Станковић VI2, ОШ "Свети Сава" Гложане
II награда - Христина Цветковски V р.ОШ "Доситеј Обрадовић" Свође
III награда - Јелена Златановић Vр.ОШ "Александар Стојановић" Градска
 
« ПочетакПретходна12СледећаКрај »

Страна 1 од 2

ШКОЛСКА ДОКУМЕНТА

 skolska dokumenta
 
Идите ОВДЕ за све документе.

ДУАЛНО ОБРАЗОВАЊЕ

dualno-baner

КОНТАКТ

 

 

kontakt
 

 

Телефон/факс: 016/3869-982

e-mail: osglozane@gmail.com

Више>>>

FACEBOOKПЧЕЛИЦЕ

 
pcelice

 

МАЛА МАТУРА

 

 

mala matura

СВЕТИ САВА

 
sveti-sava
 

Copyright © Основна школа "Свети Сава", Гложане. Дизајн и израда: Учасофт.